A man in his boat


Tekla goes crazy


En liten hälsning

Hej! Här kommer en hälsning från en tjej som har ett skönt sommarlov och som inte orkar blogga!:) Jag har lite bilder att visa, men vi får se när dem kommer!
Här är en bild som jag har gjort som en header, men jag har inte satt den som det än:) Kraaam!

Midsommar-ekipagen

Min fina kompis Elin med sina hästar Mimmi (överst) och Charisma (underst)! De önskar er alla en riktigt glad midsommar:)

Lite om allt möjligt

Hej! Oj vad det var länge sedan nu känner jag! :) Det har hänt massor; Jag har varit på läger, fotat och haft det skönt! Lägret var TOPPEN och jag träffade nya kompisar:) Ett litet plus var ju att man fick ett smeknamn... Jag fick nämnligen en baseball på munnen och fick en liten fläskläpp. Så mitt namn resten av lägret blev.... LÄPPEN! Haha, grymt! Men men, jag har nu mycket att blogga om, men jag tänkte börja med en bild från lägret! Bilden är tagen när vårat lag vann UTMANINGARNA!

Jag har sommarlov...

... och det är därför det är lite dåligt med uppdatering! Jag är hellre med Elin och rider, fiskar, badar och äter godis:P Men det klart att jag fotar också! Jaja, det jag vill säga är att jag uppdaterar när jag har tid och lust! :) Ikväll ska jag fiska med Elin! Jag bjuder på en bild på mig och Elins mammas häst Charisma som jag har turen att få rida på sommaren nu!

Lillebror


Så här såg jag ut på skolavslutningen

Klänning- ONLY/vero moda Jacka- Bubbelroom outlet Klocka, örhängen och armband- Ur& Penn
Skorna hade jag inte på mig, de tog jag på mig när jag kom hem, och det var då jag tog bilden! :)

Hej på er! Nu är det äntligen sommarlov! Jag vill önska alla läsare en riktigt trevlig sommar, hoppas ni fortsätter följa min blogg under sommarlovet:) Nu måste jag ta och packa, imorgon åker jag till min sommarstuga (men jag kommer att ha dator och internet där)
Puss på er!

Premiumläger

Hejsan! Ganska KASSA bilder, men men. Jag har fått något idrottsstempedium, så jag och en till från min klass får åka på läger nästa helg till Leksand! Vi kommer att få lära oss mer om idrott och prova på olika sporter mm! Ska bli jättekul, men jag är SJUKT nervös!! Imorgon är det skolavslutning, så jag måste börja fixa lite grejjer inför det.
Ps. En fråga från en läsare: Vad har du för storlek på dina fötter?

Svar: Jag har strl 39, men skorna kanske såg större ut på bilderna! :P

My new shoes

Hejsan! Tänkte visa er en liten detalj i skolavslutningsoutfiten, nämnligen mina skor! De är köpta på SCORETT outlet för ynka 99:-(!) Tänk att det är skolavslutning i övermorgon... Tiden går snabbt!

Behind the Scenes video

Hejsan:) Denna video gjorde jag för ganska länge sedan, tror inte ens att ni har fått sett bilderna från "fotosessionen"?

"fiori viola"

Foto: Jag | Redigering: Jag | Kamera: Nikon D80 Nikkor 55-200mm

"Fiori viola"
"Lila blommor"


Flower Power

Foto: Jag | Redigering: Jag | Kamera: Nikon D80 Nikkor 18-55mm

Denna bild tog jag på Malte (lillebrorsan) idag. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men ganska bra ändå! Eller vad tycker ni?

Tekla babblar...

Hej på er! Jag är i sommarstugan utan dator så bloggen kommer troligtvis att vara ouppdaterad tills på måndag... Detta blir ett bildlöst inlägg då jag bloggar från mammas iPhone! Jag shoppade lite igår och var precis på väg och tänkte fota en grej som jag köpte... Men jag tror att jag väntar med att lägga ut det på bloggen, med tanke på att det är en del av skolavslutningsoutfiten(långt ord!) och den kanske är kul att hålla lite hemlig? Men jag vill såklart visa er den! Igår var jag på Rix Fm festival och det var jättebra artister;) Jag älskar ju Ulrik Munther! Så grym på att sjunga och så är han ju så OTROLIGT söt också... Nu ska jag ta kameran och " den hemliga saken" och gå ner till bryggan och fota! Puss och kram på er världens bästa läsare! Ps. Jag fick en fråga från en läsare: Heter du Tekla på riktigt? Svar: nej och ja, jag heter Maja i förnamn och Tekla i mellannamn!:)

The Real Tekla

"Ibland får man bara lov att bjuda på sig själv lite"

Lotta vid järnvägen del.2

Hejsan! Där var lite fler bilder på fina Lotta! Hoppas ni gillar dem!
PS. Jag gick inte vidare i den där fototävlingen:( DS

Härliga haremsbyxor!

Hejsan! Dessa härliga haremsbyxor fick jag från mormor när hon och mamma hade varit i Thailand! Jag har inte använt dem förrens idag! Jag älskar dem jättemycket... Nu har jag suttit och redigerat ihop två bilder till en, och det gick väl hyfsat:) Jag tog bort en sten i photoshop!!! Hahaha, tänk vad mycket man kan göra... Nu sitter jag och väntar på att Anton ska lägga ut finalisterna i sin fototävling som jag är med i! Jag hoppas, hoppas, HOPPAS att jag kommer med så man kan rösta på mig:)
Idag var det sista riktiga skoldagen i 7:an. Jag kan knappt tänka mig att vi får sommarlov om lite mer än en vecka! Då ni ska jag fota! Jag ska försöka få någon som kan/vill ställa upp som lite modell, har insperation...
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi! Kram på er<3

RSS 2.0