Bilder i menyn

Hejsan:) Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska äta och sedan se HUR MÅNGA LINGON FINNS DET  VÄRLDEN:D Jag ska försöka fixa lite bilder i menyn snart! Tänkte på dessa...
Vad tycker ni? Är det bra bilder att ha i menyn på något sätt?

JAG ÄR ARG

Åhhh!! Jag blir så arg på alla olika filformat!!! Nu har jag jobbat med en video hur länge som helst, och nu funkar det såklart inte!! Jag har suttit i över en timme och gjort bara i onödan, är det någon som kan det här med att få över filmer från MOVIEMAKER till youtube? Jag är så trött på att göra saker i onödan! Nu ska jag gå ut med Wilmer. Sedan ska jag jobba fysik, ha en bra eftermiddag allihopa! Och om ni vet hur man gör, skriv en kommentar.
Puss från eran Tekla på arghumör!



Dessa muffinsar gjorde jag och mamma till Maltes kalas! Finfina!

Ge mig sommar

Behöver jag förklara?

Saturday evening Part 2

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det var de bästa bilderna tror jag! Puss<3

Saturday evening Part 1

Kvällsbilder från igår när jag var hos min morfar!
Nikon D80|Nikkor 80-200mm (tror jag)

Gammal video

Hejsan! Denna video gjorde jag för ett par månader sedan:) Lite galen, men lite kul oxå<3

"Gamla" bilder

Hej allihopa! Jag är hos morfar nu, och jag känner mig liiite tjock. Igår åt jag Kebab, idag åt jag varmkorv och glass (inte tillsammans), och nu har jag ätit godis och ska äta Pizza! Wow, nyttig helg! När jag satt och funderade lite på vad jag skulle blogga om kom jag på att jag kunde kolla på lite bilder som jag laddade upp i början av min "bloggtid". Jag tycker om dessa bilder! Men nu är det så kul, för jag har lärt mig att fota manuellt nästan helt nu... För ett tag sedan tyckte jag nästan att jag hade blivit sämre på att fota, men det var nog bara för att jag höll på att lära mig mer teknik!  Ibland går det bättre och ibland går det sämre, men så är det väl med allt?
Dessa bilder är från i höstas!
Puss från eran Tekla

Finfina tjejer på väg mot det underbara; PIZZA!

Några snabba och fina bilder innan jag och MIMMI går till pizzerian för att möta Alicia och Lotta:) Vi är alltid lika förtjusande! Sover här hos Mimmsan inatt, imorgon blire shopping och sedan Tänger!









"Recension" Tusen gånger starkare

Hej och godkväll på er!
Somsagt såg jag Tusen Gånger Starkare idag! För er som inte sett den handlar den om en klass med "de vanliga" gängen; De snygga, Töntarna mm. Killarna tar all plats, de pratar när de inte ska prata, men ingen av dem får skäll, fast tjejerna faktiskt räcker upp händerna! Men så börjar Saga i klassen. Hon är Svensk, men har aldrig gått i en Svensk skola. Hon förändrar allt. Varför kan inte alla vara med alla? Kan inte tjejerna få prata rätt ut?
Jag tycker filmen hade ett bra "budskap". Man blev så glad när Saga bara bröt mot alla "regler"! Den är klart värd att se. Jag skulle vilja bli kompis med Saga, hahaha! Här får ni trailern:)

Tusen Gånger Starkare

Hej igen! Imorgon ska våran klass se TUSEN GÅNGER STARKARE! Jag har velat se den länge, så det ska bli jättekul!
Har ni sett den någon gång? Vad tycker ni om den?



Grönländaren

Hej och förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag! Hittade dessa bilder i kameran, från när vi var i funäsdalen och bodde på ett vandrarhem som heter Grönländaren. Var ute i det fina vädret kl. 08.00 på morgonen och fotade den dagen!
Ja, vad tyckte ni?
Fick en fototidning av pappa idag, så jag ska väl ta och läsa den lite senare!

Ny design

Wihoo! Vad tycker ni om den nya designen? Jag blev själv ganska nöjd, möjligtvis att jag har lite smågrejor kvar att fixa. Bakgrunden blev lite konstig... Sen kommer det nog komma lite småbilder i menyn också! Jag vill höra vad ni tycker!
Headerbilden tog jag idag i det fina vårvädret!

Dagen i bilder

1.Snöstorm i Ramundberget, åkte till ett ställe utanför själva "liftcentrum" eller vad man ska säga. Stolliften
gungade lite skrämmande... Haha :)
2. Vi gick in en värmestuga och fikade lite, då såg vi att de hade stannat liften och att vi var "fast" där vi var! Men det var rätt bra, för då fick vi tolka efter en skoter tillbaka till liftarna:) Det var naaajs!
(pappa tog den här bilden)
(Jag i blå jacka med en svart väst!)
3. Åkte skidor, vädret blev finare och finare!
4. Fikade i solen!
5. Åkte mer skidor... (pappa tog bilden)
5. Köpte ett pannband som det står FUNÄS på! :D
6. Och nu sitter jag här i min one piece och mitt nya fina, rosa pannband, trött i benen efter dagens åkning!

Från Funäs

Hej! Jag sitter i wärdshuset i Funäsdalen där vi bor med datorn i knät och bloggar. Vi åkte skidor i Tänndalen idag, och det var snöigt men bra ändå! Jag fotade lite med våran lilla SONY-kamera, väldigt ovant! Nu ska jag snart duscha och sedan ska vi äta lax, potatis och limesås!

På väg!

Hej! Nu sitter jag i bilen och bloggar från mammas iPhone! Jag hann inte göra något tidinställt inlägg, men vi har datorn med oss, så ni kanske får någon liten livsrapport från mig någon dag! Snart ska vi fika;) vad har ni för er ikväll? Jag blir jätteglad för kommentarer, och skulle gärna vilja få lite tips om vad ni vill se här i bloggen framöver! Jag längtar i alla fall efter våren och sommaren, tror jag får mycket nya fotoideer när vi går mot ljusare tider! Puss och Kram

Närmaste framtiden

Hej Hej! Imorgon åker våran familj till Funäsdalen och åker skidor över helgen! Jag är nästan mitt uppe i packningen, så detta kanske blir ett väldigt ointressant inlägg, men ni får stå ut! Jag försöker hinna slänga in något tidinställt, så bloggen inte är helt ouppdaterad när jag är borta:) Jag kommer hem på Söndag igen. Jag ska verkligen försöka hinna fota lite i fjällen, så då blir det "fjällbilder" när jag är tillbaks:)
Puss från eran Tekla

Hatt och örhängen

Nu tänkte jag visa två grejor som jag köpte idag! De gröna mjukisbyxorna får ni se någon annan gång!
Örhängen: JC 20:- på rean


Hatt: H&M 79.50:-



Vårljus

Hejsan:) Har studiedag idag och jag har varit och SHOPPAT! Bilder kommer strax. Jag hann fota lite i det fina vårljuset också!
Nu ska jag äta korv och makaroner:) Visar er shoppingbilder snart!


Sweden!

Tjeeena! Idag gjorde jag klart min OS mössa i slöjden, och jag fick en idè när jag skulle ta bild på den:D Blev verkligen jättenöjd med bilderna faktiskt! Lite roligt med något nytt och inte bara innebilder...

( bilden ovanför var lite mörk)
Sen fick lilla Myssli oxå vara med!
Den bilden är inte jättebra, men jag råkade ta bort de andra! :( Nu ska jag baka chips med mamma, får se hur det blir...
Vad tycker ni om bilderna?
Dagens tips:
Fota ett tema, som jag valde Sverige!

Alicia del 2

Jag kör på med Aliciabilder:
De svartvita bilderna kan ni se HÄR!

Alicia del 1

Igår var lilla Alicia hos mig på kvällen, och jag fotade över 100 bilder på henne! Jag blev jättenöjd med några bilder, specielt med dessa svartvita! Jag har börjat lära mig mer med manuella inställningar nu :D
Vilken bild tyckte ni mest om? och varför?

Svar frågestund

1. När fyller du år?
Jag föddes den 29 april 1997!
2. Kan inte du börja på teatern igen?
För er som inte vet gick jag på teater innan jag började rida.
Jag saknar såklart teatergruppen, men jag trivs så jättebra med ridningen, så jag kommer inte tillbaka, nu i alla fall!

3. Kan du inte fota mer profilbilder på folk?
Om jag förstår frågan rätt så vill du att jag ska fota mer bilder i profil på folk:) Det var en bra ide, det ska jag göra!
Men du kanske menar att jag ska fota mer porträttbilder på folk! Det är det roligaste med att fota tycker jag, så jag gör det så ofta jag kan, men nu när våren och sommaren kommer, då kommer det nog bara bli mer och mer, så håll utkik!
4. Vad är det värsta du vet?
Hmm.. Jag tror det är när man måste göra saker som känns helt hopplösa och onödiga! Som när man sitter i skolan med någon tråkig lärare och har något konstigt ämne, och så tittar man ut genom fönstret och ser ett PERFEKT fotoväder! Sen hatar jag när det känns som man gör fel hela tiden!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hoppas ni är nöjda med svaren! Kom ihåg att ni alltid kan ställa frågor till mig!

Bloggpaus

Hej! Jag har inte haft något att blogga om, jag har haft en liten bloggpaus! Jag återkommer när jag har något att blogga om:) Svaren från frågestunden kommer upp idag eller imorgon, så håll utkik!
Det kan hända att jag är tillbaka redan senare idag, kanske hinner fota lite!
Puss från eran Tekla

Lotta

God kväll på er! Jag har redigerat en bild på Lotta, hade inte så mycket att göra! Den har endast blivit lite ändrad med någon cool effekt!

Frågestund

Hej alla glada, sura, trötta och pigga!
Jag känner att det är dags för en liten "aktivitet" här på bloggen! Vad säger ni om en frågestund? Gör så här:
  1. Fundera ut en rolig/bra/spännande/speciell fråga.
  2. Skicka en kommentar med frågan i detta inlägg.
  3. Vänta tills jag svarar!
Jag har bara en liten "regel", jag svarar inte på frågor om var jag bor, vilken skola jag går på elr liknande.
Svaren kommer upp på bloggen på Lördag eller Söndag!

Fråga på nu :D Ingen fråga är för dum!

Fettisdagen

Idag föjlde Mimmi och Alicia med mig hem på självaste dagen... FETTISDAGEN! Vi Köpte semlor och åt såklart upp dem, eller jag orkade inte en hel, så de små flickorna åt upp min:)
Dagens fråga:
Hur många av mina små gulliga bloggläsare har ätit en semla idag?

Svar på kommentarer

Tilda - Smilinggirls!ッ om Malte Söt:
Åh, vilka söta bilder! :D

Sv: Tack så jättemycket!

Elin ([email protected]) om Malte Söt:
Hur många besöka re har du haft som mäst på din blogg?

Sv: Mitt rekord är 25 unika besökare!



Malte Söt

Tjena:) Ska snart iväg till Elin och kolla på Melodifestivalen! Men jag tänkte visa er två bilder som jag tog på Malte igår! Gillar dem, speciellt den Sista!!
Sötnos :) Nu sticker jag till Elin!

Lotta och Mimmi

Tjena;) Igår var jag med Mimmi och Lotta och vi hade som vanligt jättekul!
Tack för dagen<3!

Underbar sommaroutfit

Åh vad jag längtar tills man kan gå runt i sommarkläder! Jag ska till Kupolen på tisdag, och jag kanske får något av detta med mig hem:) Tänk att gå runt i det här, ett par vita converse och en kamera runt halsen i solen...

Tekla LOVES Nikon

Puss från eran Tekla

Godnatt

Detta är det 175:e inlägget;) Jag ville bara säga godnatt mina små gulliga läsare!
Puss från eran Tekla

Längdskidor

Jag borde gå och lägga mig nu, men jag måste bara lägga ut bilderna från idag;) Jag pappa, Malte och Wilmer åkte skidor (eller okej, Wilmer åkte inte skidor):)
Vad tycker ni om bilderna? Kommentera gärna:)<3

RSS 2.0