Det är min dag idag

Hurra för mig! Idag fyller jag femton! Jag har haft den bästa dagen på länge, sedan så hade jag en grym kväll igår oxå, därifrån bilden. Jag kommer ta bilder på mina gryyymma presenter och visa er så snart jag kan! :

Sommarens första fjäril

Underbar dag, solen skiner och himlen är blå!

Fashion Against Aids 2012

Jag är galet förtjust i denna underbara kollektion som H&M nyss har kommit ut med! Alla färger och mönster gör att man vill ha allt till sommaren... När man köper något från denna kollektion går 25% av inkomsten till arbetet för att förhindra spridningen av HIV/AIDS. Är väldigt sugen på bikinin, kanske ska slå till på den eftersom att jag åker till Spanien om en vecka, helt sjukt vad tiden går fort!

www.jolo.webblogg.se

Hejsan svejsan! Jag har knåpat ihop tre headrar till bloggen: www.jolo.webblogg.se. Det är mina vänner Lotta och Josefine som driver den! De hade inte bett om att jag skulle göra någon header men jag tycker bara sånt är kul så det blev tre stycken... Inte så avancerade men enkla och ganska så snygga.

Vilken gillar ni bäst? ♥

Stiftsgården, Rättvik 2012

I helgen var jag på ett underbart konfirmationsläger i Rättvik på Stiftsgården! Det var så himla fint och jag tog massor av bilder!
Bilden ovan är tagen klockan 8 ungefär, fullt med snö...
Senare under dagen på samma plats, man ser inte så bra på denna bild men det var ingen snö längre, utan helt bart på marken! Om ni klickar på bilden under kan ni se hur det såg ut på eftermiddagen!

Peace sisters

I am a hippie now. And i freaking love it. I love hippies, they are awesome.

The last day

Jag har fortfarande ingen inspiration eller blogglust men jag redigerade två bilder från igår i iPhoneappen camera+. Jättebra app, kostar 7 kronor tror jag!


My own dreadlocks

Igår hände det. Efter sex timmars jobb (inte jag som gjorde dom) så hade jag äntligen fått dreadlocks! Ca 50 stycken, som spretar hej vilt. Jag älskar de redan, även fast de är lite galna och lite korta fortfarande. Jag fattar fortfarande inte att jag gjort det, men det känns gryymt! Kommer nog beställa lite pärlor på DENNA sida, det finns mycket snyggt enligt mig!

Pocahontas

För fjärde året i rad hade vi i torsdags körslaget på våran skola. Jag var med som ledare i Disney-kören, och vi var såklart utklädda till en valfri disneyfigur. Jag var pocahontas! Malte fick ta lite bilder på mig när jag hade kommit hem:)

.

Jag har noll inspiration, noll blogglust och mycket och göra! Imorgon är det äntligen slut på denna galet stressiga vecka, och det blir PÅSKLOV! Jag är tillbaka i veckan när jag har lov och inspirationen kommer tillbaka.
Kram på er underbara människor ♥

RSS 2.0