Bröllopsbilder - check!

Mina vänner, nu är jag färdig med alla bröllopsbilder! Mina allra första också, så det känns jätteroligt. Nu ska jag bara lämna över ett USB med bilderna till paret, och hoppas på att de gillar fotona! :)
Har några bilder som mamma tog på mig igår som jag också hade tänkt att redigera, men jag känner mig så trött på att sitta vid datorn nu så vi får ta det antingen senare ikväll eller någon annan dag. Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa!
 
         
    
PS. Nu har jag 300 röster på min bild i fototävlingen, så TACK igen alla som har röstat och kanske tillochmed röstar varje dag!.HÄR kan du klicka och komma till mitt bidrag. DS
 
 
 

Himmelskt

God morgon! Idag gick jag upp tidigt, satte mig med datorn i knät och redigerade lite bröllopsbilder. Men det spårade ur efter ett tag, och slutade i helt andra bilder... (och en del färdiga bröllopsbilder också för den delen...) 
 
 
Mina vänner, vad skulle jag göra utan photoshop? 

Saras matkasse- fototävling

Hej igen för tredje gången idag! (wow, vilken bloggare jag är!) 
 
Som ni kanske kommer ihåg så är jag med i en fototävling med tema djur. TUSEN TACK till er som har röstat, jag fick ett mail förra veckan om att jag låg på 23 plats, och ett mail idag om att jag låg på 14 plats av 603 tävlande! Det är så underbart roligt, nu måste man bara hålla i och hoppas på fler röster. (snart uppe i 200) 
Ni får mer än gärna rösta på mig igen, kanske till och med varje dag! 
Klicka HÄR för att komma till mitt bidrag!♥

Bröllopsredigering

Regn, regn, regn. En dag som denna passar det utmärkt att fixa med lite bröllopsbilder. Det kommer jag ägna en hel del tid åt idag hade jag tänkt! 
Jag kommer säkerligen visa några färdiga resultat senare.  
 

Svar på synpunkt

Hej på er! Jag hade fått en otroligt bra synpunk på denna text/ svar som jag skrev. Den här tjejen påpekade att jag hade skrivit: "jag blev faktiskt lite kränkt". Där lät det ju som att jag tyckte att det var nedvärderande att vara homosexuell, och det var verkligen inte så jag menade! Jag blev arg på sättet frågan ställdes på, och uttryckte mig helt fel. Tack till dig som skrev synpunkten, jag uttryckte mig helt klart klantigt! Så förlåt. 
 
Jag blir jätteglad för era kommentarer, både sådana som är bara uppmuntrande, men även såna som har synpunkter! Tack♥

Brunch

¡Hola !  

Idag kom Agnes och familj på besök och vi åt en underbart god brunch tillsammans. Nybakat bröd, vattenmelon, bacon, potatis, omelett, smoothie och trevligt sällskap, det kunde inte bli en bättre start på dagen  Jag som aldrig brukar blogga om mat, tog några bilder och bestämde mig för att lägga ut dom helt enkelt! 

Moradräkt

Hejhopp! Hoppas allt är bra med er och att ni hade en bra midsommar igår. Jag hade det toppen, dansade runt midsommarstångenstången, var med trevligt folk och åt gott! Hade även moradräkt på mig, och min lillebror tog lite bilder innan vi skulle iväg. 
 

Sheinside

Jag är fast igen. Sheinside.com har jag tipsat om förrut, men nu är jag så sugen på massor av saker där igen! Och sen är det så att det är fri frakt, och inte så fruktansvärt dyrt, så om jag får ihop lite sommarjobbspengar så slår jag kanske till på någon/några saker därfrån. Det är ju kul att ha lite annorlunda kläder som inte så många andra har. Men jag ska inte säga för mycket, lite snål är man allt! 
 
 
Kollaget är gjort i Remby, som är något slags redigeringsprogram som hör ihop med blogg.se!

Saras matkasse- fototävling

Godkväll! Jag är med i en fototävling med tema djur, där man kan vinna olika priser som tex en iPad 3. Det vore otroligt snällt om ni ville rösta på mig! Man kan rösta en gång varje dag fram till i slutet på Augusti :) Det skulle betyda mycket om ni lade en röst på mig (kanske tillochmed en varje dag?) 
Klicka HÄR för att komma till min bild!

Min motivering:
Motivation är svårt, inte lätt att komma på. Varför vill jag vinna?Jo, det bara är så. Eftersom kameran är min bästa vän, och jag fotar varje da´, hade en vinst i denna tävling gjort mig så gla´!Tänk om jag i höst kunde se, att jag vunnit en iPad 3!



Sommarkvällsoutfit

Nu är vi på plats i sommarstugan! Det var otroligt fint den här kvällen och jag tog kameran+stativet och gick ut och tog lite självporträtt, med lite hjälp av mamma. Motljus i mitt ♥. Denna outfit hade jag på mig och jag tyckte den var så där perfekt en kväll som denna!
LLinne/tunika- JC|||Kofta- Nygårdsanna|||Stövlar- Ingen aning ;)

Färg/svartvitt

Tjofräs sockertoppar med strössel! Denna bild tog jag på en katt som fanns i stallet där Elin  rider. Jag älskar att fota katter, deras ögon är så underbara! Min mormor och morfar har ju en katt, men hon är lite halvsur hela tiden och vill bara vara tam på hennes villkor så det är inte den enklaste varelsen att fota... 
Vilken gillar ni bäst, färg eller svartvitt?


 


Skolavslutning

Idag hände det som man har väntat på och längtat efter, nästan ett helt år. Vi fick sommarlov. Efter en himla massa jobb, dryga ämnen, men också supermycket skratt och bra stämning i klassen är detta läsår slut! Vi har gjort väldigt mycket, och haft otroligt roligt! Vill inte ens tänka på att nästa år är det dags att säga hejdå till alla. Men samtidigt får man ju börja gymnasiet då, vilket betyder att jag verkligen kommer att få inrikta mig på saker jag är intresserad av. Men, först och främst, innan skolan börjar igen, har jag en hel underbar sommar framför mig! Jag ska leva ut min hippie inom mig (haha), grilla, fota, bada, gå barfota, vara på festival, vara med vänner och göra allmänt supersomriga grejer. 
NU KÖR VI, SOMMAR 2012!



Blowing in the wind

The answere my friend, is blowing in the wind, the answere is blowing in the wind.
From the song: Blowing in the wind- Bob Dylan

Bild i texten

Tj
Tjofräs. Efter en stunds letande hittade jag en video som visar hur man klipper ihop en bild och en text i photoshop elements! Tycker det är lite fränt, men man kan ju exprimentera som man vill med flera bilder, och mer text också!
Nu är det sommar, och i övermorgon är det sommarlov. Som jag kunde förstå kom även min inspiration tillbaka tillsammans med sommaren, äntligen finns det nya fotomöjligheter efter en vit och grå höst/vinter.
Kan ni urskilja bilderna? ♥

Bild i texten

Tj
Tjofräs. Efter en stunds letande hittade jag en video som visar hur man klipper ihop en bild och en text i photoshop elements! Tycker det är lite fränt, men man kan ju exprimentera som man vill med flera bilder, och mer text också!
Nu är det sommar, och i övermorgon är det sommarlov. Som jag kunde förstå kom även min inspiration tillbaka tillsammans med sommaren, äntligen finns det nya fotomöjligheter efter en vit och grå höst/vinter.
Kan ni urskilja bilderna? ♥

Himlen har öppnat sig

Goddag. Jag skulle precis ta cykeln och cykla till Lotta för att tälta på hennes gård inatt. Men det var någon där uppe som inte tyckte att det var en bra ide´, så hela himlen öppnade sig och regnet vräker ner... Det konstiga är att det aldrig verkar ta slut, så snart kommer jag få trotsa detta hysteriska regn och cykla iväg med ett paraply i handen ...
Medans jag har skrivit detta inlägg har regnet lugnat sig, och jag kan nu cykla över till Lotta och förbereda kvällen.
Peace

Min nya profilbild

Hej hopp (brist på hälsningsfraser)
Denna bild är nu min profilbild på Facebook, och jag tyckte effekten vad lite cool så den var värd att visas här...
På onsdag ska jag få mina dreads fixade, dem är i stort behov av det nu! Det syns knappt att det är dreadlocks, för det är så mycket löst hår här och där! Ska bli väldigt skönt att få det gjort. Sen på torsdag är det SKOLAVSLUTNING! Jag säger detta med risk för att låta gammal: "hjälp vad tiden går fort, den bara rinner iväg"

Peace ♥

I just freaking love my Longboard

Nu åker jag till min stuga. Stannar tills imorgon!

Peace♥

Ny design

Hej alla fina, underbara läsare! Det hände något fantastiskt idag, jag fick ett inspirationsryck! Det känns som det var ca 100 år sedan det hände sist, och om ni inte redan har sett det så har jag till och med gjort om designen :)
Om ni inte ser den kan ni trycka f5, och säg gärna vad ni tycker! Hoppas ni gillar den iallafall!

Inspiration

Detta är snyggt, detta är inspiration, enligt mig.
Gah, vad snyggt.

"Svar" på kommentar

Igår fick jag en kommentar som jag har gått och tänkt på mest hela dagen, och jag kände för att ta upp detta i ett inlägg. Denna person frågade, på ett ganska klantigt sätt enligt mig, om jag var "lebb"(som den uttryckte sig, alltså lesbisk).
För det första undrar jag, OM jag hade nu hade varit det (jag säger INTE att jag är det), hade det då haft någon betydelse? Vad hade det spelat för roll?
Denna personen skrev även att "det verkade lite så", men HUR i hela friden kan man märka det på en fotoblogg? Det är väl ingenting som synns utanpå, eller märks på vad personen har på sig eller gör på dagarna? Det vet man bara själv, tills man berättar för någon. Och vad jag vet känner jag inte den här personen (hoppas jag), så den har ingen som helst möjlighet att själv avgöra vad jag har för sexuell läggning, och den har inget med det att göra heller för den delen.
Såklart var det här en anonym kommentar, och det är någonting jag verkligen tycker är otroligt fegt. Om man undrar någon sånt här (inte för att jag förstår vad den personen har med det och göra ändå) tycker jag att man i alla fall kan skriva ett namn eller/och mailadress så jag kan svara privat. Men somsagt tycker jag fortfarande inte att ni har något med det att göra.
Jag skulle ljugit om jag sa att jag inte tog åt mig ett dugg av denna kommentar, eller att jag inte brydde mig, för det gjorde jag. Jag blev faktiskt lite kränkt, men mest arg. Så snälla, snälla ni, tänk er för innan ni skickar en kommentar och stå för vad ni tycker och skriv namn. Annars kan ni hålla er ifrån kommentarsfälten!
PS. Jag blir såklart fortfarande lika underbart glad för era gulliga, snälla och uppmuntrande kommentarer! Puss♥

On the rail

Lotta är grymt snygg.

Brudnäbbarna

Tjofräs! Nu börjar sommarlovet komma närmare och närmare, men det märks inte på vädret här i Falun... Det har varit regn, blåst och svinkallt hela helgen, men jag tror det börjar bli bättre igen nu! Har fixat lite fler bilder från bröllopet jag fotade för några veckor sedan, och tänkte visa tre bilder på brudnäbbarna (heter det så??) som var med.

Vampire-beskuren

Jag insåg att denna bild var otroligt snygg när den var mer beskuren!

Vampire

Modell: Lotta |  Foto och redigering: Tekla (jag)

Suttit och redigerat dessa bilder ett tag nu, tyckte de blev väldigt häftiga om jag får säga det själv! Vad tycker ni?♥

RSS 2.0