GOTT NYTT ÅR!

Tack alla fina männsikor som har läst min blogg under 2011! Jag hoppas ni hänger kvar år 2012 oxå, Ser fram emot ett till bloggår! ♥

Stora kramar från eran Tekla!


Hejdå 2011♥

Hej på er! Nu är det bara 8 timmar kvar på år 2011. Det är helt sjukt vad tiden går fort! Jag har haft ett grymt år iår, gjort så mycket saker som jag alltid kommer att minnas♥ Här är en liten lista på saker som jag har gjort 2011:
  • Träffat nya männsikor
  • Varit på PREMIUMLÄGER
  • Varit på Gotland med Mimmi och Alicia
  • Lekt vinken i korridoren
  • Sett "Jag saknar dig" och gråtit som sjutton!
  • Haft galet mycket kul med klassen!
  • Spelat upp teatern INTET
  • En konstig men rolig och galen tjejkväll på skolan...
  • Ätit pizza med världens bästa klass
  • Haft disco i klassrummen och dansat på borden
  • Blivit kär♥
  • Skrattat så jag får kramp i magen
  • Börjat på konfirmation
  • Haft 127 unika besökare på bloggen!!♥
... allt det och mycket mer har hänt under detta år! Så nu säger jag Hejdå till 2011, och hej till 2012! ♥

Nygårdsanna

NYGÅRDSANNA igår. Om jag kunde skulle jag lätt kunna köpa hela "affären" (utförsäljningen). Alla kläder som finns där. Snyggare saker är svåra att hitta♥
Deras kataloger är rena rama inspirationsbomber, love it!

peace

New pants- NYGÅRDSANNA

Om man kan bli kär i ett par byxor, så är det det jag har blivit♥

Ibland kan rubriker vara omöjliga att komma på....

Tjena! Idag har jag varit i stan och bytt lite julklappar och kikat på mellandagsrean lite, köpte inget för jag, mamma och mormor ska till Nygårdsannas utförsäljning i Garsås imorgon!
Nu har jag redigerat lite, det blev bilder från i våras/vintras:) Mimmi är fotografen, och hon kommer till mig nästa vecka, så ska jag fota henne! Ska bli spännande och se hur nya objektivet fungerar med porträtt!!
Jag är verkligen suuupersugen på att ha en riktig fotosession nu! Typ som en modefotografering i en studio, det skulle vara grymt kul... Jag får väl ta och ragga upp nån frivillig modell, hehe:) Nu ska jag ta och besöka sängen, klockan är inte mycket men jag är jättetrött och har lite huvudvärk... Och så älskar jag att sova:) Nu ska jag sluta skriva och gå och borsta tänderna, så att alla små tandtroll försvinner!
Puss

Black and White-MACRO

Nikon D80|Sigma 50mm 2,8 Macro

Julklappar 2011

Halloj! Jag tänkte visa några av mina julklappar som jag fick i år! Jag fick lite fler saker också, men dom orkade jag inte fota... Alla bilder är tagna av mig, bara så ni vet!
1. Macroobjektiv


2. Bodyshopsaker (läppgrej, mascara och faundation)


3. (Streetz) hörlurar vita!


4. Sockor (Canada Snow)


5. Presentkort JC


6. Örhängen


+ Kokbok, gitarrbok, capo, UV-filter, handledsvärmare, pengar, spanskalexikon, huvtröja och flanellpyamas!

Tack alla för underbara presenter! ♥

Sigma 50/2,8 EX DG MACRO NIKON

I ett fykantigt, ganska tungt paket under granen låg det en kartong. Kartongen var röd och svart, och i den låg ett objektiv. Ett litet, underbart fint macroobjektiv, 50 mm och med 2,8 som största bländare! ♥ Så glad!!! Har fotat lite med det idag, och det verkar verkligen toppen! Fick många andra fina presenter oxå! Hade i alla fall en grymt julafton, hoppas ni oxå hade det!


God jul!

God jul alla mina fina och underbara läsare! Hoppas ni har en grym julafton:D


Jullov

Hej! Första dagen på jullovet idag, och jag har varit på stan och köpt det sista i julklappsväg:) Senare åker jag till mormor och morfar, och då blir det jul på riktigt!!
Puss på er!

Önskelista 2011

Tjenare! Jag har suttit och knåpat ihop en önskelista i paint ett tag :) Önskar mig bara billiga saker i år "host" "host"...



(Urbanearsen vet jag inte vilken färg jag vill ha, så jag tog bara några fina, och skjortorna är oxå bara ett exempel, önskar mig skjortor bara)

4:e advent

Tänk att det redan är 4:e advent! Tiden rinner iväg, nu är det mindre än en vecka till julafton :D

Skorpan - Dvärgvädur

Alicias lilla söta kanin som jag fotade lite spontant i söndags :)

Juldesign

Tjenare! Ja, det blev en liten med bloggandet under denna vecka. Men nu har jag julat till det ordentligt i bloggen och jag känner nog att insperationen börjar komma fram igen! Här är det för varmt för att vara vinter tycker jag... Bara 8 dagar till julafton, och jag har bara köpt en julklapp än! HJÄLP :O
Jaja, hoppas ni gillar designen i alla fall, tryck f5 om den inte syns!
Puss♥


Paus...

... Jag har inte bloggat på länge, men jag känner att jag måste ta en paus, kommer tillbaka så snart som möjligt! Snart blir det ju lov och allt...
Pussar

Smakprov

Godkväll! Kom nyss hem från ännu en lyckad dansuppvisning:)
Idag fotade jag lite självporträtt och jag har redigerat lite smått oxå, tänkte visa ett litet smakprov på en bild :)
Vi hörs♥

Eyes

Foto: Jag|Kamera: Nikon D80|Modell: Lotta

I see you ♥

Julstämning

Hej på er! Jag har uppdaterat dåligt och det beror på att jag har varit väldigt stressad och haft mycket att göra med skola och allt. Får snart mina första betyg, så ja, ni förstår... Sedan har det varit väldigt tråkigt och inte så upplyftande med detta väder, ingen snö. Men så i morse, snöade det när jag vaknade, och det bara fortsätter. Så utanför mitt fönster är det vitt nu! Och sedan har jag fått mycket klart i skolan och jag känner mig inte så stressad längre :) Äntligen har jag fått lite julstämning och jag måste snart ta mig ner på stan och köpa lite trevliga julklappar! Det är ju nämnligen bara 16 dagar kvar till JULAFTON nu!

And the winner is...

Tänkte avslöja vinnaren av minitävlingen... En av dessa personer har faktiskt vunnit en länktävling en gång  förut på min blogg (jag fuskade inte!), och det är ALVA OCH MILA! Kolla deras blogg!
Grattis till er!
Tjejerna röstade på bild nummer 2, men den vinnande bilden är nummer 1!

Smile

Tjollahopp!! Idag var jag på julmarknad med Mimmi :) köpte bara godis!!! Hittade en så sjukt mysig tröja hemma idag, älskar den! Man ser den lite på bilden här nedanför! Har mycket och
göra just nu men jag uppdaterar så gott jag kan! Puss på er


Minitävling

Tjenare! Tänkte ha en miiinitävling här och nu:) Har redigerat en bild på tre olika sätt, och nu ska ni rösta på den ni tycker mest om, det kan vara roligast, snyggast, bäst redigerad mm. Sedan lottar jag ut en LÄNK till eran blogg! Jag gör ett eget inlägg för länken. Skriv helst ett namn oxå så ni inte är anonyma, blir lättast så! Här kommer bilderna och LYCKA TILL!
ps. jag lottar ut en vinnare i slutet av helgen eller början av nästa vecka!

1

2

3


Här är orginalbilden:

Dramatic

Foto: Tekla (jag) | Kamera: Nikon D80 | Objektiv: ? | Redigering: Photoshop elements 7.0

Dramatisk himmel♥

1:a december

Hejsan! Idag är det FÖRSTA DECEMBER för er som inte redan visste det :) Julkalendern började i morse och jag fick ta min första chokladbit i chokladkalendern! Men jag tycker inte det är så stämningsfullt när det blåser och regnar ute, och är 5+ utomhus... MEN, jag känner att jag har fått tillbaka blogglusten igen i alla fall och det känns jättebra!! Har satt ihop en bild (tre bilder till en bild) i Photoshop, tyckte det passade en dag som denna.

RSS 2.0