Storulvån idag

Godkväll fina vänner:) idag har vi vandrat vid Storulvån och sen åt vi på resturang! Imorgon blir det bad på Holiday Club och sedan kanske lite shopping, vem vet;)


På plats i Åre

Hej mina vänner!! Nu är vi på plats i Åre och vi sitter här och kollar på Tv och myser på. Har nyss laddat ner blogg.se appen så nu kan jag blogga med bilder när jag är borta oxå! Tog lite bilder på väg hit i Instagram, coolt bildredigeringsprogram (och gratis)
Bilderna går inte att ändra strl på i blogg.se appen men här kommer några i alla fall:


Tekla...

Ja, jag har ändrat min stil lite... Till en lite "hårdare" variant! Vad tycks?

Jag lever

Hej alla finisar :) Förlåt för att jag iinte har bloggat på ett tag men jag har inte hunnit. Har haft den grymmaste veckan på länge! Spelade upp en teater med klassen som vi jobbat med så länge, och så har jag kommit på hur mycket jag älskar hela min galna klass♥
Nu håller jag på att baka matbröd (!) och jag kanske lägger upp bilder senare! Juste, NU är det HÖSTLOV (glömmer det hela tiden) och imorgon åker jag och familjen till Åre och kommer hem på Tisdag kväll:) Kommer inte ha med mig datorn men jag ska ladda ner blogg.se appen på pappas iPhone så jag hoppas jag hinner blogga lite i alla fall!
Nu har nog mitt bröd jäst klart, men vi ses och hörs!
Puss♥

I min brevlåda idag

Hej alla fina människor! Jag har inte sagt något till er, men jag beställde en sak förra veckan... En finfinfin sak, som landade i min brevlåda idag!
Här är det:
KAMERALINNET FRÅN www.avanna.se! så just nu är jag lite lycklig:) Visst är det fint?

Björkens alla grenar

Halloj:) Jag har inte tid och sitta här utan ska nu gå och plugga NO, har prov på fredag! Men jag fotade lite idag, tänkte bjuda på en enkel liten bild♥

Bebisfotografering

Hejsan:) Jag sitter här och har kollat på denna film. Så underbara bilder på små söta varelser! Skulle verkligen vilja fota någon liten bebis någon gång ♥

Den senaste timmen i mitt liv...

...såg ut så här:

  • Läxor
  • Saft och munk
Gissa vad jag tyckte var bäst? Jag ger en ledtråd... Inte läxorna!

Piano

Jihoo! Äntligen vet jag hur man lägger ihop två bilder i photoshop elements! Har undrat över det länge nu:)
Nu sitter jag och läser bloggen MEGAPIXLAR, riktigt rolig blogg! Tipsar om den, fina foton, och väldigt roliga inlägg!
Ha en bra kväll♥

Silhuett

Goddagens! Jag vill inte vara sjuk längre! Jag har tråkigt och vet inte vad jag ska göra men febern vill inte ge sig... 
Nu redigerar jag lite bilder på Eline och hennes häst Maja, är så supernöjd med dom bilderna, jag älskar dom om man får säga så själv :) Men det hänger ju mycket på modellerna också!

Good night sweet hearts

Jag är fortfarande febrig så jag måste gå och lägga mig nu! Vi hörs säkert imorgon ♥

Små tassar

Underbart söta små tassarKlicka HÄR för att komma till de andra bilderna på katten Daim!

Nytt i designen

Tjollahopp! Jag har varit lite sjuk idag så jag har haft myycket tid att sitta och fixa med designen:) Är inte HELT nöjd ännu, men jag ska försöka fixa lite mer sen någon gång. Ja, ni får ha det gött så hörs vi!

En blogghistoria

Det var en söndags eftermiddag den 17 oktober 2010. Jag chattade med min fina kompis ALICIA på msn. Plötsligt kom vi in på samtalsämnet Bloggning. Båda hade funderat på det ett tag, att skaffa en egen blogg, men ingen hade riktigt vågat ta tag i det på riktigt. Men så bestämde vi oss. Vi skulle starta en varsin blogg. Mitt namn hade jag tänkt på ett tag, och det kändes så bra, www.photobytekla.blogg.se. Jag minns hur nervösa vi var, och jag tvekade lite. Men sedan fick jag ett meddelande från Alicia.
- NU HAR JAG GJORT DET!
Så jag tryckte på skapa blogg, och då började allting. Det första riktiga inlägget på bloggen publicerades klockan 14.56.47.
Jag började tycka foto var mer och mer intressant, och så småningom började jag använda systemkameran. Min första design gjorde jag den 19 oktober, och snart började jag även tycka att det var skoj att fixa med designen.
Ett av mina största bloggminnen var från i vintras, när jag fotade på Clash of Nations och det slutade med att jag den dagen hade 127 unika besökare! Klicka HÄR för att komma till några av bilderna.
Jag vill bara säga att det här året har varit grymt kul, tack för de fina kommentarerna jag har fått, och bara att ni kollar är så roligt! Om ingen hade kollat på min blogg hade jag aldrig fortsatt med denna fotoblogg♥

Så, GRATTIS BLOGGEN på 1 årsdagen!



Dagens vill ha

Åh vad jag vill ha detta nu (speciellt linnet)! Produkterna är från http://avanna.se/.

Hoppas ni mår bra, själv mår jag sådar, känner att jag börjar bli lite sjuk... Ni får ha en bra söndagskväll, imorgon händer något speciellt;) Hörs då!

Maja och Maja - FOTOGRAF OCH MODELL

Halloj på er! Jag sov hos Mimmsan igår till idag så det är därför jag inte har bloggat! Ikväll blir det myskvall med familjen, köpt en chokladkaka och hyrt en film. Småredigerade nyss två bilder på mig och Maja, hästen som har varit med här på bloggen på sistonde. Mer bilder på henne och Eline kommer framöver!
Pussen ♥



Like a fairytale

Nikon D80|Objektiv?|Redigerad i photoshop Elements 7.0

"you are like a dream and i just can stop love you"




Eline och No Mercy-redigerad

Nu är jag fast i skolan igen... Photoshoppar bilder och kan inte sluta :P



Grymt skoj ♥

Katten Daim #1

När jag var i stallet och fotade Eline kom denna söta filur och agerade den perfekta modellen! Fick veta att den hette Daim, och den var så söt.

Ser ni att den ser ut som ett lodjur, tofsar på öronen?




Gud vad jag älskade denna katt! Kolla blicken, och tofsarna på öronen :) ♥

Eline och No Mercy

Hej! Nu är jag så där fotospeedad! Har nänmligen fotat min kompis Eline och hennes fina häst No Mercy (kallas Maja, snyggt namn). Till en början gick det inte så bra, alla träd och solen var i vägen. Men det gick bara bättre och bättre alltihop! Bilderna är till ett bildprojekt i skolan, så vi ska photoshopa dom och ställa ut dem i korridoren:) Jag har inte börjat redigera än men ni kan få en bild på det fina ekipagen i alla fall.
♥Nikon D80♥

De är så fina och passar bra ihop tycker jag!

Ni är så söta

Alltså maja, jag tror inte att du förstår hur sjukt bra du är på att fota!! Jag ÄLSKAR dina bilder! saknar dig :(

Svar: Tack tack tack söta Ida! Det är era kommentarer som gör att det är roligt att blogga!
Ni är så söta så jag får ont i magen ♥

Plättar

Tjollahoppsan! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag... Jag har varit hos mormor och morfar och varit på marknad och haft det trevligt!

Nu ska jag äta plättar som lillebror har lagat! ♥

Ett litet svar

Du som undrade om din mailadress syns för alla:

Svar: Nepp, det är bara jag som ser den! Men skriv gärna ett mail till mig också om du vill har bättre svar på dina frågor. Kram♥
[email protected]

♥Happines♥

Älskar denna bild så otroligt mycket!♥ Det är bara dessa tjejer som kan skratta på detta vis!
Gud så skönt att det är fredag imorgon! På lördag är det Rättviks marknad, och vi ska vara hos mormor och morfar:) Är det någon av er som ska till Rättvik på lördag?
Det var en läsare som frågade var höstbilderna var tagna, och om du menar bilderna på mig och mimmi så är det faktiskt på en kyrkogård:)
PS. Det är ju såklart okej att ni är anonyma, men det är lättare om ni skriver er mailadress om ni har någon så jag kan svara på frågor jag inte vill svara på direkt i bloggen! :)


Photoshoppar

Hejsan alla fina läsare! Nu sitter jag i skolan och photoshoppar en bild i riktiga photoshop, jag har brottom hem men jag kan inte sluta...
Jag ska snart dra mig hemåt och sen blir det ridning! :D ♥

Tekla hissar och dissar

  • Mysiga höstdagar
  • Fredagaskvällar med schyssta kompisar
  • Dans!
  • Skratta så man får kramp i magen
  • Se att man nyss tagit en underbar bild
  • Jobbiga skoldagar som aldrig tar slut
  • Stress
  • När man verkligen inte får till den perfekta bilden som man vill få till
  • Illamående
  • En nästan perfekt bild, som förstörs av en skugga eller något :P


I LÖV YOU

Foto: Mimmi|Kamera: Nikon D80|18-55mm

En härlig bild som Mimmi tog igår! Nu är fototävlingen som jag var med i avslutad, men jag vet inte vem det var som vann... Vi hörs senare!

Who`s behind?

"Who is behind?"

Vacker

Hej! Nu var det ett tag sedan jag bloggade på "riktigt", men nu ni har jag bilder! Fotade nämnligen Mimmi idag! Och så fotade hon även mig så jag har lite fina bilder att bjuda på nu! :)


RSS 2.0