Surf inspo

Jag följer Puravidabraclets på instagram, dom säljer superhärliga armband i massor av grymma färger! De lägger även ut helt galet snygga bilder... Inspiration som får mig att vilja kunna surfa!! Förresten, ni får gärna följa mig på instagram oxå, heter såklart - photobytekla!


Into the wild

 Igår i skolan började vi titta på denna film- Into the wild. Vi hann inte se klart den, men jag gillade den riktigt mycket! Spännande, snygg miljö, snygga bilder och bra musik. Förresten var huvudpersonen inte så dum han heller, haha. Den är väldigt lång och vi hann inte se klart den, men det blir det att göra idag! Helt klart värd att se. Här har ni trailern: 
Huvudpersonen spelas av Emile Hirsch.
 

The last chance

Okej gott folk. Imorgon är fototävlingen slut. Eller ja, så ska juryn välja ut 174 st som ska få pris bland dom 250 som har flest röster (lite krångligt att skriva det där kände jag). Jag ligger på 15 vad jag vet, och har nu kommit över 1000 röster! Det trodde jag verkligen inte när jag anmälde mig :) Så jag hoppas på ett pris av något slag! Men, nu tycker jag att vi ska rösta gärnet den sista dagen (jag vet inte om man kan rösta imorgon oxå). TACK FÖR ATT NI HJÄLPT MIG FÅ SÅ SJUKT MYCKET RÖSTER! Det betyder ska ni veta. 
 

Klicka HÄR för att komma till mitt bidrag.  
 


jag får liksom ingen ordning

Hej på er. Jag har som ni vet börjat skolan (9:an...) och även om vi har kört en rätt lugn start så har jag verkligen ingen inspiration eller blogglust. Jag har uppdaterat jättedåligt men jag kommer mig inte för att sätta mig och redigera eller så när jag kommer hem på dagarna! Nästa vecka åker vi på en fjällvandring med klassen, så då är jag borta i tre dagar :) Men, jag försöker så gott jag kan, kram! 
 
Jag får liksom ingen ordning- Lars Winnerbäck 
 

Oj vad det lät deppigt det här inlägget kände jag nu, men alltså jag har det bra och är glad osv! :D 

var dig själv

På Urkult sitter det små fiffiga skyltar överallt, med små gulliga budskap på, och detta var en av skyltarna.
Var dig själv.  Det är verkligen något jag tycker är viktigt, så stå på er och låt ingen trycka ner er för att ni vågar vara er själva!
 
Stor kraam!

en "liten" gubbkeps

Hello gott folk! Idag var jag på stan innan jag gick på ett yogapass, och så tittade jag in på h&m en sväng. Blev överlycklig när jag hittade en gubbkeps som jag faktiskt kunde ha! Eftersom att jag har dreads så blir mitt huvud väldigt stort, och det finns inte så mycket huvudbonader som jag kan ha... Meen, på h&m's herravdelning fann MIN gubbkeps! ;)
 

Fototips- En liten hemmastudio

Tjofräs! Jag tänkte visa er hur man kan göra en liten "hemmastudio" för att fota t.ex produkter, smycken eller annat. Det är hur enkelt som helst, det ni behöver är:
 
  • En Kamera
  • En bra lampa (typ en skrivbordslampa) 
  • Ett eller två vita papper
  • En glasskiva (inget måste...)
  • Gärna en extern blixt, det går utan men det blir bättre med ;)

Jag satte på blixten på kameran och riktade den rakt upp i taget, såhär:
 
Sedan ställde jag in vitbalansen på kameran på BLIXT, om man bara har en glödlampa är det lätt att det blir gulaktiga bilder och då ställer man helt enkelt in den på GLÖDLAMPA! (det funkar inte om man fotar i autoläget, för då ställer den in sig själv) 
 
Efter detta så la jag en glasskiva (från en tavla) på mitt skrivbord, och över det la jag ett papper som även låg mot väggen, såhär: (yupp, det ligger en teckning under som jag glömde ta bort :P) 
 
Och sen, så var det bara att plåta! :) 
 
Dessa bilder är lite redigerade, men inte alls mycket! Lycka till!

ansiktsuttryck

Igår tog jag och Lotta bilder, det slutade som vanligt i fler urflippade bilder än riktigt fina... Men, jag gillar det!
 

Miss World

Miss World är en tidning, eller mer som ett magasin som handlar om allt möjligt. Det är en hyllning till moder jord och till oss som lever här, till det som är viktigt på riktigt. Den innehåller både text och riktigt härliga bilder. Visst, den kostar några slantar mer än en skvallertidning, men den innehåller så mycket att man kan läsa den i veckor och hitta nya saker hela tiden! Helt klart ett magasin som ni ska hålla utkik efter helt enkelt.


och så var även denna sommar slut

Ja, då var även denna sommar slut. Jag är tillbaka i stan och imorgon börjar skolan... Min sommar har varit toppen, även om vädret inte har varit så kul! Jag har träffat kompisar, latat mig, tränat, varit på festival och andra härliga saker. Nu hoppas vi på en fin höst och vinter! Peace
 

The beatles

Hej på er! Jag är verkligen inte en duktig bloggare nu... Men i alla fall börjar sommaren gå mot sitt slut. På onsdag börjar allvaret igen! Nu ligger jag i min säng och lyssnar på The Beatles, riktigt härliga låtar måste jag erkänna! Jag säger bara: Here comes The sun!


Favoritlåtar från Urkult 2012

Godmorgon! Nu har jag knåpat ihop en liten bild med mina favoritlåtar från urkult i år. Det var såklart många fler som var bra men det var dessa som jag fastnade mest för. Lalehs låtar hade jag ju hört innan men jag fick en annan känsla för dem när jag hörde dem live. Så nu tycker jag ni ska söka upp de här låtarna och lyssna på dem! 

Let me walk with my feet

Jag har börjat gilla bilder på fötter väldigt mycket. Det är lite gulligt att ta på dem uppifrån! Med roliga kompositioner osv. Let me walk, with my feet!


Kvällsdopp i solnedgången

Idag har det varit en riktigt härlig sommardag! Solen har varit framme hela dagen och jag har varit nere vid våran brygga och solat och badat. Avslutade denna dag med ett Kvällsdopp i solnedgången. Härligt!


Lasse Levererade

Jag passar på att blogga nu när blogg.se appen fungerar för en gångs skull! Som ni kanske såg var jag och mamma på Lars Winnerbäck när han spelade i Gävle i lördags. Det var otroligt bra- plus att det var väldigt snygga bilder och filmer i bakgrunden! Jag älskar hans låtar och hans texter är underbara, så jag gillade verkligen konserten! Kram på er


Some inspiration

Här kommer lite bilder från min inspirationsmapp i min telefon! Ser ni något samband mellan bilderna? Hehe...


Mot Gävle och Winnerbäck

 Nu snart åker jag och min kära mamma till Gävle för att kolla på Lars Winnerbäck!
 

Urkult 2012

Okej, jag ska försöka berätta lite så gott jag kan. Urkult är en festival i Näsåker utanför Sollefteå med världsmusik. Det kommer så mycket olika människor med olika stilar, och man kan verkligen vara sig själv utan att någon kommer och påpekar! Man ser väldigt många i dreadlocks, så jag känner mig hemma (hehe). Man går runt på det fina festivalområdet och njuter av musik, men även av publiken. Man kan gå runt på marknaden, på loppisar, gå på yoga eller andra kurser! I år var Laleh där, och hon var som en ängel. Jag skrattade, grät, blev imponerad och njöt, allt på en och en halv timme. Sista kvällen/natten var det ett band som hette transglobal underground som spelade. Det var så sjukt härlig musik och jag dansade i nästan två timmar i gummistövlar, tillsammans med andra glada och härliga urkultare. Festivalen kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt. Somnade med ett leende på läpparna även den kvällen :) Nedräkningen har börjat till nästa års festival... 357 dagar kvar! Jihaaa :D Bjuder på ett litet collage med bilder från helgen, jag har fler så det kommer komma upp lite då och då. 
 
Ps. Skulle ni vara intresserade av att jag tipsade om lite låtar som vi hörde under festivalen? Skriv en kommentar isåfall! ♥
 
 

Jag var så lycklig

URKULT 2012 var underbart. Jag kommer berätta mer sen när jag laddar upp bilderna oxå, så får ni bilder och text samtidigt. Men, den festivalen är svår att förklara. Man vill istället att alla åker dit och får uppleva det... 
Kram på er, jag återkommer så snart jag kan♥

Bloggtips-Schockobons

Denna blogg hittade jag i Tisdags- och jag fastnade direkt. Eller ja, för henne och hennes stil kanske mer, eftersom att bloggen är på polska... Jag tycker ni ska kika in och bli inspirerade, och kanske till och med lära er lite polska på köpet, haha! 
 
Klicka HÄR för att komma till bloggen ♥
 
 
Tidsinställt inlägg- Jag är tillbaka på Söndag (den 5:e) 

Frank

Denna lilla underbaring fotade jag för ett tag sedan. Han heter Frank! Visst är han riktigt söt? Det var den första bebisen jag fotade "på riktigt" och det var superskoj, speciellt eftersom jag älskar barn så mycket! Men det var lite svårt eftersom han inte kan stå/sitta själv ännu... 
 
Tidsinställt inlägg- Jag är tillbaka på söndag (den 5:e)

Saras matkasse- fototävling

Hej och hallå! Jag har legat på en 8:eplats i denna tävling ett tag nu, men så i måndags fick jag reda på att jag hade glidit ner till en 12:eplats... Jag skulle bli otroligt glad om ni ville rösta på mig HÄR.  Kan passa på att säga TACK till alla er som röstat och röstar, det betyder jättemycket! Kom ihåg att man kan rösta varje dag fram till sista Augusti. Kram ♥ 
 
Tidsinställt inlägg- Jag är på en liten semester med familjen och kommer tillbaka på söndag (den 5:e) 
 

RSS 2.0