Fashion

Halloj! Jag tänkte visa er ett litet smakprov från gårdagens fotografering med Lotta. Tog jättemycket bilder så jag kommer visa er i flera omgångar.
Snyggfia där↑
PS. Statistiken har höjts på sistonde, och det är jättekul! Men ni har blivit lite dåliga på att kommentera... Men jag gillar er ändå! Puss♥

Hunden i soffan

Tidsinställt!

♥Te amo♥

Oj, vad många inlägg jag har gjort idag! En riktig proffsbloggare sitter här, hehe... Jag tänkte göra ett tidsinställt tills imorgon för jag ska till stan och träffa Lotta, vi ska bada, gå på yoga och ha det allmänt mysigt! Ska även fota henne som ni kanske hörde i mitt VIDEOINLÄGG. Jag tog lite bilder på mig och min älskade lilla Wilmer idag, bjuder på ett gäng här!

Anna April

Tänkte tipsa er om en tjej som verkligen inspirerar mig med sin stil. Hon heter Anna April och ni kan klicka HÄR för att komma till hennes blogg ♥ Jag kan sitta hur länge som helst och kika runt på hennes bilder på sig själv och på hennes "stil"...
(hennes egengjorda klänning till en bal)
AMAZING!!! Alla bilder är tagna från hennes BLOGG! (kolla in den)

Videoinlägg

Wihoo, jag kan videoblogga från iPhonen!! Puss

Videoinlägg


Blue eyes

Foto och redigering: Tekla (jag) | Modell: Malte (lillebror) | Nikon D80 | Sigma 50mm macro |


Retrokamera

Peace♥

H&M Baggyjeans

Tycker ni att jag ska köpa dessa jeans? Har letat efter ett par lite halvbaggy, och de här var väl fina, eller vad tycker ni? :)

Sportlov

Wihoooo :D Nu har jag äntligen fått mitt efterlängtade sportlov! Känns så skönt. Denna kväll har varit superskojig, jag och mina fina vänner har varit på en fritidsgård och ätit tacos och haft det trevlans! Tittade även lite på en skräckfilm (HJÄLP!!!), tror den hette MESSENGERS eller något liknande, läskig kan jag i alla fall garantera att den var! Imorgon kommer min kusin som bor i Stockholm i vanliga fall och vi ska gå på stan och bara snacka och kanske shoppa lite, vem vet?!
Okej, till en helt annan sak... Jag tycker verkligen inte om min egen blogg just nu... Redan tröttnat på designen, skriver tråkiga inlägg och allt! Ska försöka skärpa mig och lägga ner mer tid på inläggen och så... Designen får nog vara kvar ett tag till, så fixar jag en riktigt härlig vårdesign lite senare istället! Nu ska Tekla sova, godnatt mina sköna bönor♥

Mycket att göra

Hej på er! Nu är det en sådan period i skolan när vi har jättemycket att göra, så här innan ett lov ni vet... Hade ett NO-prov idag och så har vi matteläxor och SO-redovisningar och hela köret! Därför är bloggen sämst just nu. Men somsagt, lov nästa vecka och det betyder FRITID och det betyder FOTA & BLOGGA mm.
Puss♥

Grattis bror!

Idag fyller min söta lilla lillebror Malte 9 år! Grattis på dig ♥

Min vår...

... kommer att bli AWESOME! Jag har en helt galen vår att se fram emot, ska göra så mycket roliga saker och vissa saker är otroligt spännande!
21-23 mars: Jag åker till Stockholm och bor hos min kusin, och praoar på den grymaste tidningen Shoot Magazine! (Ny fototidning inriktad mot yngre fotointresserade)
24 mars: Konfirmanddag i Västerås med konfagruppen!
29-31 mars: Till Funäsdalen med familjen.
29 april: Jag fyller 15! :D
4-11 maj: Jag åker till Spanien med klassen och hälsar på alla underbara spanjorer!! :D
12 maj: Jag konfirmerar mig!
18 maj: Jag ska göra mitt första riktiga "fotojobb" (berättar mer sen) :)
Någon gång i mitten på Juni: SOMMARLOV!

Rose

En liten bild jag tog på en fin blomma i vårat fönster!♥

Min dag

Tjollahoppsan! Har varit hemma idag för jag har varit sjuk... Magsjuka är trevligt och riktigt roligt! :/ Nej, men min dag har varit lugn och jag har jobbat matte och spelat wordfeud.
Imorgon är det alla hjärtans dag, och om jag och de andra tjejerna (som också är sjuka allihopa) är friska ska vi ha myspys hos Alicia! ♥

Det vackraste som finns...

... måste väl ändå vara kameran? Hur fin är inte en gammal retro-kamera?
Bilder från We♥it:

Atrapa las pesadillas

Fångar mardrömmarna. Catches bad dreams.





Tomt

Gårdagen var gråtig. Spanjorerna åkte hem. Det var hemskt när tåget rullade iväg från tågstationen... Man har haft som en extra syster under en vecka, och under de senaste dagarna har man verkligen kommit varandra nära. Sedan åkte dom och nu käns det helt tomt. Såklart lite skönt att inte ha fullt program hela dagarna, men ändå... Vi har gjort så sjukt mycket, långfärdsskridskor, längdskidor, slalom, resturang, middagar, shopping och bara roliga saker! Det känns på något sätt som att de aldrig varit här, veckan gick så snabbt! Nu tar jag nya tag i bloggen, ska fixa designen och lite stuffs:)
Puss♥

Jag lever och har det jättebra!!

Min spanjor (Julia) är hur gullig som helst och vi har det toppen! Tillbaka på fredag! Puss<3 Bjuder på en bild på några av spanjorerna o svenskarna!


Header?

Tycker ni att jag ska byta header till denna, eller ser jag för deppig ut? Svara ärligt!

Nervös, spänd och lycklig

Sitter här och redigerar bilder, är superspeedad och jätteförväntansfull... Om cirka 3 timmar står jag på skolans parkering och väntar på Julia och de andra spanjorerna. Vi har en fullspäckad vecka framför oss, och jag kommer troligen inte hinna blogga så mycket... Nu ska jag göra en matteläxa, och städa klart så att det är fint när hon kommer hit! V hörs, pussar♥

RSS 2.0