Syster Sol

5 dagar sedan sist... Jag mår i alla fall super och har ett gött sommarlov! Imorgon åker familjen ut på en tur och är borta tills söndag, veckan/helgen kommer spenderas i näsåker på underbaraste festivalen URKULT. Två kameror kommer hänga med, varav en analog som jag nu köpt filmrullar till. Vi får se om det finns något internet där uppe, isåfall kanske jag kan göra något inlägg. Men jag kommer göra några tidsinställda också, för säkerhetens skull! På torsdag natt kommer jag att se Laleh, och på fredagen Syster Sol. Syster Sol spelade även på Daflo-festivalen (därav bilderna) som jag var på och hon levererade, så OTROLIGT grym! 
Kram på er allihopa!♥
 

canon EOS 10

Hej och hallå på er! Efter att ha träffat min kusin som jobbar på ett fotolabb i london och fått veta att han fotar analogt blev jag otroligt sugen på att testa det! Så jag har kikat runt lite efter kamera och film, och igår fick jag låna en kamera av en fotograf som jag känner. Så, nu ska jag försöka fixa några filmrullar och börja testa fota lite, kommer bli superspännande :) 
 
 
Nu ska jag ut i solen- japp, ni hörde rätt! SOLEN ÄR HÄÄÄÄR!! 

jag la mig i gräset och vilade lite

Hoppas det är bra med er! Här är det regn ännu en dag... Får se vad jag hittar på! Kram♥

fyndat på loppis

Goddag mina godningar! Loppis, det är ju underbart. Fyndade dessa skor idag för 20 kronor! + en vintagetröja med musse pigg på för 5 kronor, så härligt :) Nu ska jag ta och gå iväg till tipspromenaden här i byn, hoppas på bättre lycka den här gången... Kram på er ♥
 

snurra min värld


Min dag i bilder

 
Alla bilder är tagna med min iPhone3GS! 

Sommarkväll

En bild säger mer än 1000 ord?♥
 
 

En helg i Orsa

Godkväll mina kära! Som jag sa tidigare var jag i orsa i helgen. Underbart sällskap, fin miljö och mys. 
 

Blommigt och stickat

Fina ni, jag åkte på en liten spontantripp till Orsa med min kära vän Lotta i helgen. Därför blev det ingen bloggning.
Igår var det iallafall tipspromenad här i byn, och jag gick såklart. Jag  var väldigt dålig, och då då menar jag väldigt.
2 av 10 rätt. Men innan denna tipspromenad tog min bror lite bilder på mig och min outfit som jag hade på mig, jag förökte lägga upp dem igår kväll men vårat internet ville inte fungera...  Så jag gör ett nytt försök nu helt enkelt!
 
Peace brothers and sisters

Självporträtt

G
oddag mina vänner. Jag tog några självporträtt för nästan en vecka sedan, men jag har inte fixat dem förrens nu! Hope you like it. 
 
 
Senare idag åker jag med min familj till Daflofestivalen- en festival i dala floda! Ikväll /inatt kommer jag se syster sol! Wihoo, kommer bli grymt! 

Mobilblogg

Jag tänkte bara testa att blogga från mobilen, eftersom att blogg.se appen har krånglat ett tag nu! Stor kram från mig!!


Peace

Idag köpte jag ett fint halsband. 

Kraschad hårddisk

 
Hello mina vänner. Det var länge sedan jag skrev här nu. Det beror blandannat på att jag har lyckats tappa min hårddisk i golvet så att den gick sönder... Inte särskilt bra eftersom det var ett tag sedan jag gjorde backup på den. Det känns rätt surt faktiskt... Man kommer på nya bilder hela tiden som troligtvis är borta. Men men, jag har det allmänt bra här. Vädret är trist men jag har i alla fall sommarlov och gör massa trevliga saker! Jag har blivit sugen på att testa en ny grej inom foto, men jag berättar om det en annan gång! :) 
Kram på er!

Fri som en fågel

 
Det är sommar. Idag var en fin dag. Första riktiga sommardagen. Underbart. 

Nygårdsannaoutfit

Allt är från Nygårdsannas utförsäljning i Garsås. Linnet och kofta från årets, byxor från förra året. 
 

Favorit från Urkult 2011

32 dagar kvar till ett av det bästa på året! Festivalen urkult! 

Jag har bara varit där en gång än men det var UNDERBART, fast det var skitväder hela helgen... I år kommer det bli ännu bättre känner jag på mig, laleh och syster sol kommer att spela och så hoppas jag på bra väder! 
Denn bild är en klar favorit från förra årets festival.
 

RSS 2.0