Dagens bloggtips

Jag läser många bloggar varje dag, men denna blogg är den jag verkligen har fastnat för mest av alla. Det är två tjejer som driver den, och de heter Maja och Petronella. Deras blogg är verkligen en blogg som sticker ut, och det gör även deras stil och bilder. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få dessa tjejers garderob tillexempel... Hehe. Bilderna är fulla med inspiration och jag tycker verkligen att ni ska ta er tid att kika in och kolla runt på denna grymma blogg!
Klicka HÄR för att komma till Maja och Petronellas blogg!

If he is dumb enough to let you go, be smart enough to walk away

Den här bilden tog jag och Lotta när vi fotade, då tog vi även dom HÄR bilderna! Riktigt lyckad fotosession, och i helgen ska Lotta sova här också, så det blir säkerligen fler bilder på oss... :)

Gårdagens outfit

Hej hopp på er alla! Det var otroligt länge sedan jag lade upp en oufitbild, och tyckte det kunde vara dags! Jag är verkligen inte bra på att ta sådana bilder på mig själv så min lillebror fick ställa upp som fotograf den här gången! Gjorde bilderna svartvita men tröjan är beige.
Jeansjacka- Mormors gamla... Tröja- Lindex Jeans- JC Halsband- Glitter Skor- Skorett outlet




Sheinside

Jag har en ny favoritsida på internet: http://www.sheinside.com/.
Den HÄR kjolen vill jag väldigt, väldigt gärna ha.
Den HÄR tröjan vill jag också väldigt gärna ha.
Jag är så sugen på att beställa (speciellt kjolen), men jag vill helst ha hela outfiten... Och så är det ju lite dyrt för min smak, men vi får se!
Kolla in dem och alla andra grymma kläder på sidan vettja :)

Sommar?

Hej hopp! Det verkar som att det har blivit sommar nu? Eller hur? Så himla varmt och skönt, har tillochmed tagit det första doppet i Sverige för i år!

Camilla♥Camilla

Äntligen. Nu ska ni få se bilder från bröllopet jag fotade i fredags. Det var Camilla och Camilla som gifte sig och de blev de första tjejerna som vigde sig kyrkligt här i Falun! De hade grymma kläder på sig också, och var så fina.
Jag är inte helt nöjd med redigeringen, men detta är bara ett smakprov så ni kanske får se samma bilder igen fast med en annan redigering!♥

Hildur och Tekla

Jag har en vän. En vän som är helt underbar, som jag kan skratta med, och gråta med. Med denna person kan jag vara mig själv, på riktigt. Klä mig som jag vill, och göra vad jag vill (nästan). Denna vän är lika som jag en hippie, och älskar kladdkaka. När vi är en och en är vi galna, och vem som helst kan ju då räkna ut, att när vi är tillsammans är vi oslagbara. Vi går under namnen Hildur och Tekla, och tillsammans är vi verkligen två muppar, som glider runt i stan. Kom ihåg att det är bra att muppa runt, det gör livet roligare. Peace på er allihopa, kom ihåg att vara er själva!



"Bröllopsklänning"

Denna klänning hade jag på bröllopet igår, den är från H&M och kostade 199:- ♥

Fotat bröllop

Hejsan! Igår fotade jag mitt första bröllop! Det var faktiskt det första bröllopet jag var på överhuvud taget så det var väldigt spännande. Jag var med hos frisören på morgonen och sedan tog vi själva bröllopsbilderna. Jag fotade även i kyrkan och på festen på kvällen. Det var väldigt kul, och spännande! Jag känner de som gifte sig så det var en bra början. Jag vet inte om jag får lägga ut bilderna på bloggen, så jag måste få veta det innan ni får se dem. Men jag kan visa lite små detaljer från dagen! Kommer även lägga ut bilder på min klänning jag hade!

Före/Efter redigering

Denna bild blev väldigt redigerad...
Före:
Efter:


Gammal klocka

Nu är det långledigt! På fredag händer nåt stort. Ni kommer få veta!
Peace ♥

Ett fint hem

Tjollahoppsan! Igår fotade jag lite hemma hos våra kompisar, dom bor väldigt fint och har ganska nyss gjort om ganska mycket i huset. Det är mycket vitt och gammelrosa och jag äääälskar det verkligen!

Back in Sweden

Nu är jag tillbaka i kylan efter en vecka i södra spanien med ca 30 grader varmt! Känns skönt att vara hemma men man kommer såklart sakna alla underbara, galna och tokiga spanjorer. Det har varit en grym vecka, med sol, lite bad och härliga vänner. Familjen jag bodde hos var jättegulliga allihop och spanskan gick relativt bra att förstå och prata också för den delen! Nu ska jag dra mig till min säng och sova, så skönt att få lägga sig i lagom tid i sin egna säng! Imorgon ska jag konfirmera mig också, livet rullar på.
LLitet smakprov med 2 av veckans 600 bilder! Från Puerto Real där jag bodde och från Freian i Jerez!
Godnatt mina vänner ♥

¡España!

När du läser det här sitter jag förhoppningsvis på ett flyg på väg till Spanien! Jag kommer inte att blogga men jag kommer ta massvis med bilder, så det blir istället mycket bloggning när jag kommer hem! Jag kommer att vara borta tills nästa fredag, och på lördag och söndag är det konfirmation som gäller för min del, så bloggen kommer vara ganska tom ett tag framöver. Hoppas ni får det lika underbart som jag förhoppningsvis får i värmen, jag kommer tillbaka med mycket inspiration och bilder!
Adios ♥

Bebishand

Jag träffade en underbar liten 5 dagar gammal bebis för några dagar sedan. Han var den sötaste lilla varelsen jag sett tror jag och jag var helt fast! Tog några bilder på honom men jag måste kolla med hans mamma och pappa innan jag kan lägga ut dem! Men en bild tog jag på hans lilla, lilla minihand och den tänkte jag visa direkt.

Fota möhippa

Tjollahopp! Kamerabatterierna är laddade och minneskortet tömt, snart åker jag iväg till brandstationen och fotar en möhippa! Kommer nog bli skoj, jag kommer få ha sådana där coola kläder på mig och få åka upp i hävaren och fota uppifrån (stolt). Bilderna kommer säkert upp sen om jag har tillstånd av hon som jag ska fota att lägga ut de på bloggen, för det är otroligt viktigt. Så kom ihåg det ni med- Lägg aldrig ut en bild på nätet om ni inte frågat personen om lov först. 
Ha en skön dag vänner!

RSS 2.0