Gate 19

Nu sitter jag här på Arlanda- Gate 19. Flyget går om ca 30 min, och nu ska vi gå ombord! Flyget kommer ta oss till MARRAKECH i Marocko!!:) ha en bra vecka- jag kommer tillbaka med bilder och ny inspiration. Stor kram!


Utanför mitt fönster

Hej måndag! För en gångs skull älskar jag en måndag. För det är inte vilken måndag som helst. Det är höstlovsmåndagen och måndagen innan jag åker ut på ett härligt äventyr! Jag och min familj åker nämnligen till varmare länder imorgon (får jag hoppas i alla fall). Så idag blir det en pack- och fixardag. Jag säger var vi ska åka än, men jag kan ge en liten ledtråd- det är inte i Europa :) Jag tror inte att det blir några tidsinställda den här gången så jag tar helt enkelt en veckas lov även från bloggningen och kommer tillbaka med massor av bilder! 
... Mer får ni veta senare eller imorgon innan flyget går klockan 06.00. 
 
Såhär ser det ut utanför mitt fönster nu... 
 

Doll

Här kommer lite bilder från gårdagens photosession. Det var så underbart kul att ta dessa bilder, musiken var på hög volym och vi bara spårade ur totalt. Gillas! 
 


Utrustning: Nikon D80-Sigma macro 50mm-Nikon speedlight SB700  Modell: Lotta  Foto/redigering: Jag
 

Photosession

Sitter här med min käraste vän, och beundrar bilderna från dagens photosession. Vi kallar det PERFEKTION ♥
Bilderna kommer att komma ut på bloggen när jag har tid! Jag har så fullt upp (dock är det väldigt roliga saker som händer!) Vi hörs, kram♥. 
 
 
 

Fotobloggtips


Fick en fråga som jag tänkte svara på!
 
Hej! Först vill jag bara säga att du har en supersnygg blogg och dina bilder du tar är to die for! Nu till frågan:) skulle du kunna länka några bloggar du läser? Gärna några bloggar som inriktar sig på just fotografering!
 
Sv: Jag måste börja med att säga tusen miljoner tack gånger 10! Kul att du gillar bloggen :D Ja visst! Här kommer lite tips på fotobloggar som jag gillar! :) (sen finns det fler som är mer "vardagsbloggar" som jag inte tar upp här) 
 
 
FOTOGENIQUEE
 
LINA FLODINS
 
ELIN KERO
 
MARIA OCH KRISTINA
 
Alla de bloggarna är verkligen värda att besöka!! Kram♥
 
 

---

 
                                               Lite suddigt-lite udda-lite snyggt
 

Den finaste


Måns Clausen

I onsdags gjorde jag en intervju med skådespelaren Måns Clausen till ett skolarbete som jag håller på med. Vi fick välja att göra i princip vad vi ville och jag valde att skriva en svenskatext och ha med egna bilder! Det var första gången jag gjorde en intervju, men allt gick super och det var väldigt trevligt, intressant och lärorikt! Kan verkligen tänka mig att göra något liknande igen. Här kommer några av bilderna som jag tog :) 
 
 

Grå dag- bra dag

Idag har det varit en ganska grå dag. Men för mig har det varit en bra sådan! Jag håller på med lite olika projekt i skolan, som jag tycker är väldigt intressant och roligt att jobba med. Det är mycket estetiska saker, och ni kommer få se lite smakprov här framöver... Så somsagt, en grå- men bra dag idag! 
 
 
 

Syskon

 
Några av bilderna som jag tog på två fina syskon förra helgen! Höstfärger i mitt ♥

Ett svartvitt Stockholm

 

Here comes the sun

Idag har det varit en otroligt fin höstdag, sol och fina färger! Jag har spenderat ett par dagar i Stockholm hos min kusin, och sitter nu på tåget på väg hem till Falun. Ska läsa lite, lyssna på härlig musik och kanske hitta lite inspiration på olika sätt.
Peace systrar och bröder!


Before I die

Jag SKA lära mig surfa någon gång i livet. Punkt slut!


Smygtitt

Här får ni en liten smygtitt på bilderna jag fotade igår på Theo och Tindra. De var verkligen supersöta och duktiga! 
 
         
 
 

Sugna på att skratta?

...kolla på denna! Haha, underbart, underbart!
 
 

Söndag den sjunde

Idag är ännu en fin höstdag♥ Jag kommer att fota två barn idag, första gången jag fotar någon jag inte känner över huvud taget! Men det ska verkligen bli superkul, vi ska hålla till uppe vid Falu Koppargruva där det finns så fina miljöer. Och jag som älskar barn, jag vill alltid äta upp dom... Men jag lovar, jag ska försöka låta bli! ;)
 
 
Lite miljöbilder från Gruvan: 

Skimmer

Nu är jag tillbaka på banan igen efter en rätt så galen skolvecka! Den här lördagen har varit super än så länge, och bättre kommer den bli. Min kära mor fick ställa upp som fotograf tidigare idag, hittade ett ställe med helt underbart ljus. Med lite extra effekt blev bilderna super enligt mig! 
 

Höstiga färger

Jag lever, det är bara det att skolan tar väldigt mycket tid och kraft just nu, och jag har helt enkelt inte tid att fota/blogga. Jag hade en underbar helg i storstan med den bästa, vi hade det så mysigt och kul! Jag hade bara med mig en analog kamera så det dröjer innan bilder kommer upp här. Nu i helgen har jag ett litet jobb på gång, superskoj! Vi hörs, kram


RSS 2.0