färg

foto och redigering: jag / modell: lotta / utrustning: nikon D80-sigma 50mm-nikon SB700 
 

Alltså åh, jag behövde verkligen en härlig photoshoot! Igår följde min trogna kompanjon Lotta med hem och vi fotade som galningar med musiken på högsta volym. Bilderna ska bland annat vara till ett skolprojekt som jag håller på med. Provredigerade lite bara så därför får ni inte se bilderna i stort format ;) 
Kram♥
 
 
 

Spännande saker på gång

Håller på med ett bildprojekt i skolan, riktigt skoj! Idag fick Lotta ställa upp som modell, vi blir alltid lika galna och fantasifulla... Resultat får ni se framöver :)
Kram


noll procent

Hej och hallå! En vecka sedan sist. Jag är verkligen inte bra på det här! Men men, det är så ibland. Jag vet inte varför, men jag har verkligen INGEN inspiration till att göra något. Kanske beror det på denna vinter, som jag i och för sig tycker mycket om. Men hur man än beter sig blir allt grått. Ibland kan det vara fint, men inte jämt liksom. Snart är det lov, och då ska jag till Storulvån vilket ska bli otroligt skönt. Tack till er i alla fall som kollar in på bloggen då och då! 
Kram T

Lets play

Här är ännu en bild från igår, men med en instagramredigering ovanpå den andra redigeringen. Ikväll står gitarrlektion på schemat, så nu ska jag ta och värma upp fingrarna lite! ;-)


Söndagside’

Det började med en grå vägg och en gitarr. Det slutade med att jag låg på golvet med benen uppe på väggen bredvid gitarren. Mobilen fick agera kamera, och appen pixlromatic fick sköta redigeringen.


Bror och jag


RSS 2.0