oredigerad/redigerad

"Malte"

Denna bild tog jag idag på bror min! Den är SUUPERREDIGERAD som ni ser! Har målat på hans ögon och gjort massa mer:)

Fotat självporträtt

Hej! Nu på kvällen gick jag ut och fotade lite självporträtt:) Det gick väl sådär, jag blev inte heelt nöjd! Det blev någon bra bild tror jag i alla fall. En av dom kommer nu, men den är OSERIÖS! Haha när det gick som sämst för mig tog jag denna bild...
:)

Majken

Fotade lilla söta Majken i förrgår! Hon e min lilla älskling!♥ Ikväll ska jag jobba på cafeet där jag sommarjobbar:) Ha en skön kväll!

Summernight

♥Summernight
Redigerad i Photoshop elements 7



Kameraringen!

Jaa, nu har den kommit! Den efterlängtade kameraringen från http://www.juveliasmycken.se/! Jag kan rekomendera att beställa där ifrån, det tog bara ca 2 vardagar innan den kom:) Snabbt, stabilt och jättejättebra!



Nytt i garderoben

Hejsan alla vänner! Jag var på Kupolen köpcenter med mormor i måndags och jag tänkte visa vad jag köpte:) Är jättenöjd med sakerna! Byxorna går även att ha som långbyxor:)
Byxor- Wear it Company- 139:- på rean
Huvtröja- Cubus- 99:- på rean

+ Ett vanligt turkost linne från New Yorker- 35:-!




Lite rolig och gammal bild

Hehe, VÄLDIGT vacker bild som jag hittade bland mina vinterbilder... Alicia tog den:)
Ps. Jag har skaffat Bloggresponse så nu är det bara att fråga på, tryck på Fråga mig! i boxen i menyn:)

Pink flowers

Hejsan:) Lite dålig uppdatering, jag har haft lite små saker för mig:) Idag var jag på loppis, sen ute i skogen med Wilmer och mamma och nu på kvällen gick jag tipspromenad! Ha det bra :)
Ps. Jag funderar på en liten tävling här framöver... Jag har en ide!

www.juveliasmycken.se

Vet ni vad jag har beställt hem idag? Något som jag velat ha hur länge som helst?
En KAMERARING från http://www.juveliasmycken.se/!!! Så nästa vecka får vi hoppas att jag hittar ett litet paket till mig i brevlådan:)
Liten bild, men så ser ringen ut i alla fall! Ni får se mer bilder när den flyttar hem till mig :)

Feathers

Denna bild är tagen på autoinställning och inbyggd blixt... Örhänget är från början ett halsband från en tidning, men jag pysslade lite och det fick bli ett örhänge istället! Jag gillar bilden, och fjädrar♥

Puss på er♥

spegel, mirror, specchio, spiegel, ogledalo

"Gotland"



Alicia

Hej! Ikväll kommer Alicia på besök:) Kolla in hennes blogg http://aliciaalexandersson.blogg.se/!
Där fick ni ett smakprov av Gotlandsbilderna som kommer att komma så snart som möjligt:) Puss

Hemma igen

Hej och Hej och Hej och Hej! Som ni har märkt har jag inte bloggat på hela veckan, och det beror ju på min Gotlandsresa! Och tyvärr hann jag inte göra några tidsinställda inlägg. Men nu är jag tillbaka, med kameran full med bilder! Vi har haft det jättebra och jah har en del att blogga om nu framöver... över 400 bilder som ska redigeras och fixas till.

Gotland nästa!

Snart är väskorna packade! Imorgon åker jag och Alicia till Mimmi och hennes familj på gotland i en vecka! Som ni förstår kommer jag inte att blogga, men jag tror jag ska göra något/några tidinställda inlägg om jag hinner. Idag ska jag på släktträff så jag har fullt upp kan man säga! Jag orkar inte göra ett gotlandcollage som jag hade tänkt mig, för datorn är så seeg... Men ni får ha en jättebra vecka så är jag tillbaka nästa måndag på fastlandet igen:)
♥Kram på mina bästa läsare♥


Svar på lite kommentarer

bla om Den lilla violinisten:
Var du i bingsjö??

Svar: Japp, det var jag, har varit där alla år jag kan minnas:)

Alicia om Den lilla violinisten:
Helt sjukt snygg bild!!

Svar: Tack så jättemycket!


denises om Blue eyes #2 (fotokurs):

Fint med det blåa i ögonen och hängslena :) Coolt namn du har för den delen :D

 

Svar: Ja hon var verkligen fin! Tack så mycket!





Ni är för söta!!


Den lilla violinisten


Bild från Bingsjöstämman 2011!



Bra fotobloggar del 1

Tjena mors! Idag tänkte jag ge lite tips på bra fotobloggar som jag läser!

Tinkerbella: Tinkerbella skriver mycket om mode och vardag, men hon är JÄTTEDUKTIG att fota och hon har jättesnygg stil!

Lina Flodins: Lina är en superduktig 17årig tjej som driver eget företag. Jag gillar speciellt hennes porträtt!


Megapixlar: Denna blogg har jag bara läst i någon dag, men jag tycker den verkar rolig och full med fina bilder!


Anton: En kul kille som verkligen är duktig på att fota, och även på att göra designer!


Nu ska jag ner på stan och sedan ta bussen hem, så jag måste gå! Fler bra bloggar kommer säkert någon mer gång:)



Gammal kamera

Denna fina, vackra, underbara sak hittade jag på en loppis vid min sommarstuga idag! 40:- kostade den och jag säger bara ett ord: ♥ÄLSKA♥

Ser designen ut såhär på din dator?

Hej! Idag har jag och Agnes fixat lite smågrejjor i designen... Men på hennes Mac Dator ser man inte att jag har gjort om typsnittet på länken till att kommentera... Hur ser det ut på era datorer? Ser det ut som på bilden↑? :) Jag vill gärna veta så det inte ser konstigt ut på era datorer:)

Ny header! igen...

Ja... Det kändes inte riktigt bra med den headern som jag fixade igår! Den här käns så rätt på något sätt! Mycket mer "min stil"! Hoppas ni gillar den här lika mycket som jag gör!
Kom ihåg att trycka f5 om ni inte ser den!

Nygårdsanna

Det var denna härliga jumpsuit jag köpte på Nygårdsannas utförsäljning i Garsås! 300:- kostade den, och jag är suuupernöjd! Bilden är tagen av Agnes och redigerad av mig! Jag har dragit ner mättnaden i photoshop. Från början var det två bilder, en på ladväggen och en på mig vid ladan, men jag satte ihop dem:) Tyckte att det blev lite snyggt med det "nästan svartvita".


Gudsyster

Hej! Idag ska jag träffa min gudsyrra och vi ska äta lunch på stan:) Sedan kommer hon och bor hos mig tills på onsdag! Grymt:)
Denna bilden tog jag på henne i förrgår. En av nästan tvåhundra bilder! Så ni kommer säkert få se Agnesbilder ett bra tag framöver... Visst är hon fin?

Vad är det Tekla har köpt?

Igår köpte jag något väldigt fint på nygårdsannas utförsäljning! Vad kan det vara? Ni ska få se det framöver:)
Collaget blev inte så bra, men men.
För er som inte har sett det så har jag en ny header. Tryck f5 om ni inte kan se den! Vi får se om jag fixar lite mer i designen oxå snart!

Smultron

"sommar"

300:e inlägget

Hej på er! Det var ett tag sedan... Men nu kommer det några inlägg på raken tror jag! Ja, igår fotade jag med min gudsyrra Agnes och det blev en del bra bilder:)
Som ni kanske såg på rubriken är detta det 300:e inlägget här på bloggen:) Det är ju najs! Tack för att alla ni (som inte är så många nu på sommaren) följer min blogg och kommenterar snälla kommentarer. Det är jätteskoj:) Nu ska jag fixa lite bilder som kommer upp på bloggen, troligtvis bara lite senare idag!
Kram på er!

RSS 2.0