Nystart

Mina vänner, jag har något att berätta. I oktober 2010 startade jag denna blogg, och det är mycket tack vara den som mitt fotointresse började växa. Jag har insett att jag inte är någon "varje-dag-bloggare", det håller inte mer än korta perioder. Nu har jag startat en helt ny blogg, på en helt ny bloggportal. Den kommer nästan bara bestå av bilder, som jag hoppas att fler kan inspireras av. Jag tror att jag behöver en omstart för att jag ska tycka det är roligt igen. (Denna blogg kommer att finnas kvar, om jag skulle ångra mig ;))
Det är med lite sorg i hjärtat jag nu säger att photobytekla.blogg.se kommer att få vila lite, och http://photobytekla.blogspot.se istället kommer att fyllas med mina bilder. fortsätt läsa där vettja! Nu provar vi något nytt, det behöver man ibland. 
 
 
Kram Teklan 

SUNday

Efter två veckors uppehåll är jag här igen! Jag har suttit här vid datorn flera gånger och tänkt att skriva något, men inget har kommit ur min lilla hjärna. Jag borde verkligen byta design, den är snart ett år gammal! 
Idag var i alla fall en solig och fin dag. När jag gick en promenad med hunden så fick jag bara lov att stanna till och ta en bild på den fina skogen, brukar verkligen inte gilla att fota i skogen men det kan bli väldigt coolt om man tar sig lite tid. Tänkte därför gå dit imorgon igen med riktiga kameran och knäppa av lite bilder. Denna får duga än så länge! 
Kram

RSS 2.0