I drömmarnas land

 
---bild från Marocko--- 
 
Visst ser senna bild rätt sagolik ut? Den är faktiskt knappt redigerad alls, Marocko levererade med fotomöjligheter. 

Filminspelning

Hörrni, vet ni vad jag har gjort idag? Jag har varit med som statist i en långfilm som spelas in här i stan! Spelade en tjej som låg i en sjukhussäng, jag hade nämnligen ramlat på snowboard (och brytit benet) ... Det var så himla häftigt att se alltihop runt omkring, bara när de ropade ut i sina walkietalkies: TYSTNAD TAGNING! Och alla människor, så himla mycket folk som hjälper till med massor av olika saker som man inte ens tänkte på fanns.
Verkligen coolt att se hur det egentligen går till när en film spelas in (speciellt efter som jag är väldigt intresserad av media), hur allt ser ut utanför det man sedan ser på bioduken.  
 
--bildlöst inlägg--
 
 
 
 
 

When I look into your eyes

      
    
    
 
 
 

 
 

 

Essaouira

En tidig morgon på stranden i Essaouira. Den underbara jackan är från den lokala marknaden♥ Kram
 

Ingen bloggare

Mina vänner! Som ni märker är bloggen rätt kass just nu. Jag har inte dåligt med inspiration egentligen, utan jag är helt enkelt ingen toppbloggare! Just nu lägger jag väldigt mycket tid på skolan, eller ja, jag lägger tid och kraft på sådant som jag tycker är roligt i skolan. Jag skriver mer än innan, och fotar mycket också.
Jag har en fotoblogg, och uppdaterar när jag har bilder att visa, vilket inte alls är varje dag. Jag tänker absolut inte lägga ner bloggen eller sluta uppdatera, men man kan inte räkna med superbra uppdatering varje dag... Det är absolut ingen som har klagat eller så, utan det är jag som klagar lite på mig själv! Men men, slutbabblat för min del! Jag tycker förresten att det är kul att det är några över huvud taget som läger min lilla blogg, ni är så bra så♥ Kram!
 


She´s a doll


Stranden- Essaouria

Torsdag idag, vilket betyder fredag imorgon, vilket betyder frihet i 2 dagar. Härligt!  Tänkte köra på ett till inlägg med Marockobilder, men denna gång från den fina kuststaden Essaouira. Det var lite som ett paradis, surfing, kameler och sol. Kunde inte ha blivit bättre efter ett par dagar i kaotiska Marrakesh. 
 
 
 

Jag får liksom ingen ordning

Skola, skratt, dans, bild, kul, tråkigt, matte, SO, mat, knasigt, yoga, trötthet, ideér, inspiration. En helt vanlig måndag som kan beskrivas på lite olika sätt. Men, jag bjuder på en Marockobild istället för att babbla. Denna katt satt på en takterrass i underbara Marrakesh, brevid en kruka. Och ni vet hur jag är, allt ska fastna på bild! *klick*
 
 
 

Tecknar och tecknar

Upptäckt en "ny" sysselsättning. Teckning, så kul! Härligt att hitta nya former att uttrycka sin kreativitet med. Denna bild håller jag på med i skolan, den föreställer Lars Winnerbäck och symboliserar honom på olika sätt. Inte riktigt klar, men jag kommer att visa er slutresultatet sen. Kram♥
 

Marrakesh i svartvitt

De första två dagarna i Marocko tillbringade vi i huvudstaden Marrakesh. Trots regnet hade vi väldigt bra dagar, hela Marrakesh var som ett virrvarr och ett härligt kaos. Färger, mönster och högt tempo överallt. Men trots detta valde jag att göra de första bilderna från våran resa svartvita. Så även om bilderna ser rätt dystra ut, så hade vi det super! Det är bara det att jag är otroligt svag för dystra och lite mörka bilder ;) 
 

 
 
 

Tillbaka till verkligheten

Efter en underbar vecka i det underbara landet Marocko är jag tillbaka i Sverige och verkligheten. Att vara tillbaka känns ganska tråkigt, men jag har så mycket minnen och upplevelser med mig hem och jag lovar att jag kommer åka tillbaka många gånger i livet. Kameran fylldes med massor av härliga bilder som kommer komma upp på bloggen i omgångar. Annars då? Jo, mitt liv rullar på med skola och små projekt här och där. Nu sitter jag och redigerar bilder och ska snart gå över till ett skriva på en sak som jag håller på med i skolan. Hoppas ni har en bra lördag mina vänner! ♥
 
 
 
 

RSS 2.0